2022

Rezumat Insula cu elice

Rezumat Insula cu elice

de Jules Verne

Patru muzicieni francezi excelenti: Sébastien Zorn, Frascolin, Pinchinat, Yvernès, calatoresc spre. San Diego, unde urmau sa aiba un concert. Acestia pornesc la drum si trec prin multe peripetii, iar apoi se ratacesc si ajung prin intermediul unui om pe Standard Island, insula cu elice. 

Insula bogatasilor ii facu pe toti muzicienii sa se mire de minunatia ei, iar cvartetul era platit pentru a le oferi miliardarilor concerte reale. Acestia obisnuiau doar sa le asculte la radio, dar acest lucru le prelungea foarte mult din timpul celor patru.
In aproape cinci ani, cvartetul, dar mai ales Sébastien Zorn, au realizat cat de mult iubesc. Standard Island, insa le era foarte dor de casa.

rezumat Insula cu elice de Jules Verne

ti-a placut acest scurt rezumat Insula cu elice de Jules Verne, lasa un comentariu in casuta de mai jos.

Impreuna, muzicienii trec prin extraordinare peripetii, iar la sfarsit, ei reusesc sa-i indeplineasca visul celui care le-a facut cunoscuta insula. Copiii celor doi mari bogatasi s-au casatorit si si-au vazut de drum in viata mult visata
– o viata simpla, modesta si frumoasa.

In final, cvartetul isi gaseste drumul spre San Diego. Acolo urmeaza sa le concerteze oamenilor de acolo, care inca ii mai asteapta cu nerabdare si cu bratele

…..continuare

Rezumat Insula cu elice 2022

rez Citeste mai departe ...

Extragere ponturi din regulament pentru participare pe Forum. Lista din magazine este completata zilnic.

E timpul si vremea sa faci ceva azi ca sa ai ce castiga maine! Acest articol are doar un rol informativ si cam atat!

Atentie castigatori premiile din imagini sunt cu titlu de prezentare. Pe Acest site nu se organizeaza campanii promotionale sau concursuri!