www.Woah.com

pe www.Woah.com, poti participa la noua promotie Coca-Cola: Scaneaza bratara si traieste-ti viata ca pe un festival! Modul in care m-am inscris in acest concurs:  – am cumparat un produs Coca-Cola care avea eticheta promotionala (vezi imagine); – mi-am creat un cont pe pagina woah.com; – am inscris codul de pe spatele etichetei si codul din interior, de pe capac.

Read more

www.Str8Ahead.ro

participa pe www.Str8Ahead.ro, intr-un super concurs: STR8 AHEAD Cel mai simplu de inscriere in aceasta promotie: -cumpara 2 produse STR8 si inscrie bonul fiscal prin SMS la numarul 1846 sau pe pagina Str8Ahead.ro; Se pot castiga premiile: – 20 x Geanta Sport Antrenament; – 10 x Tricou de joc Giannis Antetokounmpo; – 1 x Excursie USA 2019 pentru 2 persoane,

Read more

www.VaraDeVis.ro

inscrie-te pe www.VaraDeVis.ro, in noua campanie de la Jacobs: „Deschide ochii si traieste o vara de vis” Conditiile simple de inscriere in acest concurs, sunt: – cumpara din magazinele participante produse Jacons 3 in 1 si Ice Coffee de minim 10 lei si inscrie numarul bonului fiscal pe site-ul VaraDeVis.ro. Se poate castiga prin tragere la sorti unul din premiile:

Read more
1 2 3 9