Cine este miss la 60 ani si cum arata in bikini

Alejandra Marisa Rodríguez, în vârstă de 60 de ani, a fost încoronată Miss Univers pentru provincia Buenos Aires.

Alejandra este o argentiniancă care a rupt stereotipurile când a fost încoronată Miss Univers pentru provincia Buenos Aires. La 60 de ani, va concura pentru titlul de Miss Univers Argentina pe 25 mai anul acesta. Ea a putut participa doar pentru că concursul de frumusețe a eliminat limita de vârstă anul trecut, care fusese impusă din 1958.

poze miss la 60 de ani

Anterior, limita de vârstă a acestei competiții era între 18 și 28 de ani, limită care acum a fost eliminată. Regulile menționează doar că participanții trebuie să fie de vârstă legală pentru a participa.

Cine este Alejandra Marisa Rodríguez? Alejandra Marisa Rodríguez este avocată și jurnalistă și a fost încoronată Miss Buenos Aires! Este una dintre participantele cele mai în formă și arată mult mai tânără decât vârsta ei.

Viitorul concurs Miss Univers din 2024 marchează a 73-a ediție a evenimentului prestigios. De remarcat este faptul că Mexicul va găzdui competiția pentru prima dată din 2007.

Cum arata in bikini? Vezi pozele postate pe contul ei de Instagram …

Concursul Miss Univers este unul dintre cele mai prestigioase concursuri la nivel mondial, evidențiind frumusețea, inteligența și diversitatea culturală. Câștigătoarea Miss Univers devine ambasadoare pentru diverse cauze și se implică în activități filantropice pe durata domniei sale.

Ştii ce trebuie să faci azi la ora 12:25:04, pentru a câştiga ceva mâine? Organizează-te în luna mai pe data de 23, poate e ziua ta norocoasa.

Înscris Cine este miss la 60 ani si cum arata in bikini continuă ....

Lasă un răspuns

Imaginile de pe pagina web sunt cu titlu de prezentare!

Site-uri pe care găsești: pronosticuri, ponturi gratis despre campanii promoționale, concursuri cu 202412 premii de câştigat instant...

Ai detalii din regulament pentru a trimite coduri bff sau pentru a primi reducere în magazin.