Produse și Oferte Glo™: Kent, Pall Mall, Dunhill și Pachete 1+1

Introducere One Up

Produsele de tutun încălzit devin tot mai populare printre utilizatorii care caută alternative la fumatul tradițional. Branduri precum Kent, Pall Mall, Dunhill și Glo™ au captat atenția consumatorilor. Ofertele de tip 1+1 și alte promoții disponibile pentru consumabilele Glo™, inclusiv produsele Dunhill, Kent și altele.

Oferte Speciale și Promotii Kent

Glo™ oferă diverse promoții atractive, inclusiv oferte de tip 1+1 la achiziționarea consumabilelor lor. La achiziționarea a 5 pachete din gama Dunhill designed for glo™, KENT designed for glo™ sau neo™, utilizatorii primesc unul gratuit. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru utilizatori să încerce diferite arome și să economisească bani​.

Gama de Produse

Glo™ pune la dispoziția utilizatorilor o varietate de consumabile, fiecare cu caracteristici unice:

Dunhill designed for glo™: include arome premium precum Obsidian Tobacco, cu un gust puternic și note lemnoase, sau Copper Tobacco, cu note subtile de caramel și vanilie​​.

KENT designed for glo™: oferă un mix echilibrat de tutun cu note subtile afumate​​.

neo™ sticks: vin în diverse arome, de la tutun clasic la infuzii tropicale, oferind o experiență diversificată pentru utilizatori​​.

Magazine și Distribuție

Produsele Glo™ sunt disponibile în numeroase locații fizice, inclusiv mall-uri mari din București și alte orașe mari din România, cum ar fi Constanța, Timișoara, și Cluj. De asemenea, utilizatorii pot comanda online produsele Glo™ prin aplicațiile de livrare Glovo și Tazz, facilitând accesul rapid și convenabil la produsele preferate​.

Program de Reciclare

Un aspect notabil al brandului Glo™ este angajamentul față de mediu. Programul lor de reciclare încurajează utilizatorii să recicleze dispozitivele și consumabilele, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului​.

one up cont kent

Pentru a beneficia de aceste oferte, utilizatorii trebuie să își creeze un cont pe platforma One Up​. Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 RON​​.

Concursuri One Up

Produsele Glo™, inclusiv gamele Kent și Dunhill, oferă utilizatorilor oferte atrăgătoare de tip 1+1 și alte promoții. Cu opțiuni variate de arome, Glo™ continuă să se impună ca un lider pe piața de tutun încălzit.

Pentru mai multe informații despre oferte și produse, vizitați site-ul oficial Glo™​ (Homepage)​​​.