2022

Compunere Vacanta

Compunere Vacanta

Clasele V-VIII

Tema la limba romana: De facut o compunere cu titlul „Vacanta”

In vara anului trecut am fost la mare in luna iulie cu parintii mei. Am inotat in apa albastruie a marii. Vremea era torida, tocmai buna de facut plaja.

Soarele zambea mereu la noi, prajind nisipul care ne ardea picioarele. Ne balaceam, faceam plaja, adunam scoici, construiam castele de nisip, faceam poze, jucam volei pe nisipul fierbinte si in lumina aceea puternica, am vazut stralucind parul galben ca aurul al mamei mele. Am avut o revelatie asemuind-o cu zana cea buna din povesti.

Seara, dupa un somn odihnitor, serveam cina la restaurantul hotelului, ascultand muzica, apoi mergeam sa vizitam statiunea si sa cumparam suveniruri pentru prieteni. Mi-a placut nespus in parcul de distractii, m-am dat in toate masinutele si in calusei de asemenea.

Dis-de-dimineata ne trezeam ca sa prindem razele ultraviolete si faceam exercitii fizice matinale pentru inviorare. Eu purtam o rochita si o palarioara alba, iar parintii imi spuneau ca sunt o floare si ca arat precum „Alba ca zapada”. Brobonitele de roua ale diminetii le simteam pe pielea arsa de soare.

Compunere Vacanta

Priveam la mare cu regret, stiind ca urma sa ne intoarcem acasa. Mi-am luat la revedere de la nemarginita mare si fiind pasionata de desen, i-am daruit marii ca suvenir un desen facut de mine pe nisipul fierbinte.

A fost o vacanta foarte placuta pe care nu o voi uita niciodata.

…..continuare Compunere Vacanta

Compunere Vacanta 2022

rez Citeste mai departe ...

Extragere ponturi din regulament pentru participare pe Forum. Lista din magazine este completata zilnic.

E timpul si vremea sa faci ceva azi ca sa ai ce castiga maine! Acest articol are doar un rol informativ si cam atat!

Atentie castigatori premiile din imagini sunt cu titlu de prezentare. Pe Acest site nu se organizeaza campanii promotionale sau concursuri!