22 februarie 2024 Daca este ceva care merita incercat

Compunere Vacanta

Compunere Vacanta

Clasele V-VIII

Tema la limba romana: De facut o compunere cu titlul „Vacanta”

In vara anului trecut am fost la mare in luna iulie cu parintii mei. Am inotat in apa albastruie a marii. Vremea era torida, tocmai buna de facut plaja.

Soarele zambea mereu la noi, prajind nisipul care ne ardea picioarele. Ne balaceam, faceam plaja, adunam scoici, construiam castele de nisip, faceam poze, jucam volei pe nisipul fierbinte si in lumina aceea puternica, am vazut stralucind parul galben ca aurul al mamei mele. Am avut o revelatie asemuind-o cu zana cea buna din povesti.

Seara, dupa un somn odihnitor, serveam cina la restaurantul hotelului, ascultand muzica, apoi mergeam sa vizitam statiunea si sa cumparam suveniruri pentru prieteni. Mi-a placut nespus in parcul de distractii, m-am dat in toate masinutele si in calusei de asemenea.

Dis-de-dimineata ne trezeam ca sa prindem razele ultraviolete si faceam exercitii fizice matinale pentru inviorare. Eu purtam o rochita si o palarioara alba, iar parintii imi spuneau ca sunt o floare si ca arat precum „Alba ca zapada”. Brobonitele de roua ale diminetii le simteam pe pielea arsa de soare.

Compunere Vacanta

Priveam la mare cu regret, stiind ca urma sa ne intoarcem acasa. Mi-am luat la revedere de la nemarginita mare si fiind pasionata de desen, i-am daruit marii ca suvenir un desen facut de mine pe nisipul fierbinte.

A fost o vacanta foarte placuta pe care nu o voi uita niciodata.

…..continuare Compunere Vacanta

Compunere Vacanta 2024

rez |-| aCum ai aflat si despre asta!? ...

Acest articol are rol informativ! Lista noua a premiilor din magazine.

Ce trebuie sa faci azi, pentru a castiga ceva maine!? Organizeaza-te si

Lasă un răspuns

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare!

Gasesti pe forum: pronosticuri, ponturi gratis despre campanii promotionale si concursuri 2023 - 2024 de castigat acum!

Ai detalii din regulamente pentru a trimite coduri sau pentru a primi reducere in magazine.