22 aprilie 2024

De ce sa citesc Biblia

De ce sa citesc Biblia?
Luminati-va Spiritual

Este in natura noastra sa dorim sa fim considerati cei mai intelepti oameni. Asta de la sine, e in regula. Vrei ca familia ta, prietenii, copiii, sotii, cei dragi, colegii, etc. sa te priveasca ca pe umarul pe care sa plangi. Sa ai toate raspunsurile mai ales cand vine vorba de sfaturi. Sunt linistit, sigur ca am dovada de a atesta acest lucru.

La un moment dat din viata mea am incetat sa mai doresc sa am toate raspunsurile. Am cautat Intelepciunea lui Dumnezeu. Intelepciunea si puterea mea m-au debilitat. Nu mai puteam suporta. Dupa ce am studiat Biblia, ochii mei au fost intr-adevar luminati. Mi-am dat seama ca este in inima lui Dumnezeu sa ne impartaseasca cu intelepciunea Sa si sa ne faca inteligenti, da, am spus-o, inteligenti, ar trebui sa o cititi.

Intelepciunea Sa va dezvalui cunostintele misterelor si cunoasterea profunda a lui Dumnezeu.

El doreste ca noi sa fim cu discernamant in a-L cunoaste personal.

Multi dintre noi am crescut in biserica si stim cum sa jucam biserica in cel mai excelent mod. Cunoastem toate tacticile bisericii, de la modul de a vorbi pana la mersul cu tocurile. Si cumva am ratat relevanta cunoasterii Lui personal pentru noi insine. Domnul vrea ca noi sa depasim aceasta cunoastere si sa-L cunoastem si sa posedam intelepciunea si intelegerea Sa absoluta a cunoasterii Sale.

De ce sa citesc Biblia

Asculta, intelepciunea spirituala nu numai ca va lumina ochii intelegerii tale, ci va inunda ochii inimii tale cu lumina. Ridicati literalmente lumina prin inima voastra. Cat de uimitor este asta? Stiati ca o inima are ochi? Cu siguranta, nu am fost constienta pana cand am citit si vederea mi-a fost inundata de lumina.

De ce sa citesc Biblia?

Cu totii ar trebui sa inflorim. Nu vorbesc despre inflorirea materiala. Este in regula sa infloresti material, nu sunt absolut impotriva. Dar vorbesc despre inflorirea in maretia nemasurata, nelimitata si depasitoare a puterii si puterii Sale. Adica puterea nesfarsita si nemarginita de la Domnul.

Traindu-ti viata de zi cu zi, asistand la proclivitatile extravagantei totale a lucrarii Sale. Uneori se afla in lucrurile mici.

Ma rog ca ochii vostri sa fie luminati astfel incat sa nu pierdeti nici macar micile proclivitati detaliate ale lui Dumnezeu in viata voastra. Toate lucrurile sunt puse sub picioarele Lui si El este numit Cap universal si suprem peste viata ta. El face totul complet.

De ce sa citesc Biblia, ca sa fiu lumi … continuare

20:12:08

Stii ce trebuie sa faci azi, pentru a castiga ceva maine!? Organizeaza-te in aprilie pe data de 22, ziua norocoasa.

Acest articol are rol informativ! Afisare lista De ce sa citesc Biblia 2024 si premiile oferite de magazine.

Lasă un răspuns

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare!

Gasesti pe forum: pronosticuri, ponturi gratis despre campanii promotionale, concursuri online 2024, sau 20 premii de castigat instant...

Ai detalii din regulament pentru a trimite coduri sau pentru a primi reducere in magazin...

De ce sa citesc Biblia 2024

continuare...