15 aprilie 2024

Rezumat Insula cu elice

Rezumat Insula cu elice

de Jules Verne

Patru muzicieni francezi excelenti: Sébastien Zorn, Frascolin, Pinchinat, Yvernès, calatoresc spre. San Diego, unde urmau sa aiba un concert. Acestia pornesc la drum si trec prin multe peripetii, iar apoi se ratacesc si ajung prin intermediul unui om pe Standard Island, insula cu elice. 

Insula bogatasilor ii facu pe toti muzicienii sa se mire de minunatia ei, iar cvartetul era platit pentru a le oferi miliardarilor concerte reale. Acestia obisnuiau doar sa le asculte la radio, dar acest lucru le prelungea foarte mult din timpul celor patru.
In aproape cinci ani, cvartetul, dar mai ales Sébastien Zorn, au realizat cat de mult iubesc. Standard Island, insa le era foarte dor de casa.

rezumat Insula cu elice de Jules Verne

ti-a placut acest scurt rezumat Insula cu elice de Jules Verne, lasa un comentariu in casuta de mai jos.

Impreuna, muzicienii trec prin extraordinare peripetii, iar la sfarsit, ei reusesc sa-i indeplineasca visul celui care le-a facut cunoscuta insula. Copiii celor doi mari bogatasi s-au casatorit si si-au vazut de drum in viata mult visata
– o viata simpla, modesta si frumoasa.

In final, cvartetul isi gaseste drumul spre San Diego. Acolo urmeaza sa le concerteze oamenilor de acolo, care inca ii mai asteapta cu nerabdare si cu bratele

…..continuare

Stii ce trebuie sa faci azi, pentru a castiga ceva maine!? Organizeaza-te si in aprilie in ziua de 15.

Acest articol are rol informativ! Afisare lista castigatori online si premiile oferite de magazine.

Lasă un răspuns

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare!

Gasesti pe forum: pronosticuri, ponturi gratis despre campanii promotionale, un concurs 2024, sau premii de castigat instant!

Ai detalii din regulament pentru a trimite coduri sau pentru a primi reducere in magazin...

Rezumat Insula cu elice 2024

continuare...